20140831-blog-horeca-inrichting-kopie.jpg
Een horeca interieur met een eigen stijl werkt echt beter dan een kopie
- 31 augustus 2014 -
Beter goed gejat dan slecht bedacht wordt vaak gezegd. Toch ben ik ervan overtuigd dat je het verschil kunt maken door lekker eigenwijs je eigen stijl aan te houden in plaats van het zoveelste kopie te zijn. Je horeca interieur hoort niet hetzelfde te zijn dan dat van de succesvolle zaak verderop in de stad. Wil je dat wel graag, sluit je dan aan bij een franchise organisatie en je bent verzekerd van een standaard goed doordacht horeca interieur. McDonalds is daarvan een prima voorbeeld, daar is een uniform beeld en gebruiksvriendelijkheid top uitgedacht.

Ben je wat eigenzinniger, probeer dan eens iets te bedenken wat niemand heeft. Leg de lat zo hoog dat het onuitvoerbaar lijkt, en stel dan een beetje bij totdat het wel kan. Je zult merken dat het geweldig motiverend werkt en je gasten het waarderen. Gewoon lekker eigenwijs zijn en een vaste koers volgen. dat werkt echt, kijk maar naar Apple.




EIGENZINNING
EIGENWIJS
menu