20140904-blog-zo-wordt-je-horeca-bedrijf-een-hotspot.jpg
Hoe wordt je zaak een hotspot
- 04 september 2014 -
Uiteraard is daar geen standaard trucje voor. Toch zijn er een aantal middelen die je kunt inzetten en je zo een heel eind op weg helpen. Dit zijn zomaar wat tips waarmee je aan de slag kunt; Stel jezelf eerst de vraag; Wie zijn mijn gasten en waarom zouden ze voor mijn zaak kiezen? Zorg ervoor dat je vernieuwend bent en ook blijft. Dat je onderscheidend vermogen hebt, door bijvoorbeeld een geweldig vet horeca interieur of bijzonder concept. Op dit moment is het hot om oorspronkelijk te zijn, transparant, echt dus. Verkoop je vlees, weet dan waar het vandaan komt en laat dat ook zien. Een peperduur horeca interieur is flauwekul, zoek liever naar een bijzondere locatie of werk met onverwachte dingen zoals een beenhouwer die je aan het werk ziet als je de beste spareribs verkoopt. Kun je wel wat hulp gebruiken, bel me dan of laat je nr. achter. Ik bel je in no time terug.




VAN THE PLACE TO BUY
NAAR THE PLACE TO BE
menu