20140909-blog-horeca-interieur-verschil-met-eerlijke-producten.jpg
Maak het verschil met duurzame heerlijke eerlijke producten
- 09 september 2014 -
Vanmiddag had ik een goed gesprek met een bevriende horeca ondernemer over de kansen die het biedt om duurzame producten te verkopen. Ik ben namelijk van mening dat nog veel horeca ondernemers deze kansen niet echt zien. In dit geval was mijn relatie snel overtuigd en samen maakten we een opsomming van de voordelen; 1. Onderscheidend vermogen omdat je nog steeds bij de eersten hoort. 2. Een goed verhaal en gratis reclame, je klanten vertellen het zelf verder. 3. Geen extra directe kosten, je hebt alleen een nieuwe mindset nodig. Nee hier hoef je geen nieuw interieur voor te bouwen, maar gewoon je leveranciers te bellen en zeggen dat je vanaf nu alleen maar duurzame producten wilt. Chipotle in Amerika maakte echt het verschil. Bekijk het filmpje hiernaast maar eens, met ruim 8 miljoen keer bekeken kan daar geen interieur tegenop.




GRIJP DIE KANS
menu