20140915-blog-horeca-inrichting-passie.jpg
Passie voor het horecavak
- 15 september 2014 -
Wat je ook doet, als het je passie is en je weet dat over te brengen dan werkt dat aanstekelijk voor anderen en zal het je bedrijfsvoering ten goede komen. Passie in het horeca-vak is mijns inziens een onmisbare schakel. Kun je je ei kwijt in het koken, of vind je het super om je met het stylen van je interieur bezig te houden, als het je passie is dan komt het echt goed. Wellicht ben je al jaren actief in de horeca branche maar heb je er eigenlijk nooit bij stil gestaan wat datgene jou drijft nou werkelijk is. Misschien ben je van nature wel heel gastvrij en heb je er plezier in om het andere mensen naar hun zin te maken. Als je helder hebt waar je passie ergens ligt, kun je daar echt je voordeel mee doen. Bovendien is het alleen al voor jezelf geweldig om te weten.
Jamie & Jimmy bijvoorbeeld, de ene een gepassioneerde kok, de ander een gedreven biologische boer met liefde voor het vak en eten. Mooi.




LIEFDE VOOR HET VAK
menu