20140916-blog-horeca-inrichting-raw.jpg
RAW is de nieuwe trend
- 16 september 2014 -
In de grote steden suddert het al een tijdje, met name in Londen, Amsterdam, Berlijn, Brussel en Parijs is RAW, oftewel het nieuwe Rough de Trend in de horeca. Gewoon laten zien hoe het is, zonder een laag vernis. Dat geldt voor het interieur (Je zit aan ongelakte tafels en net zo goed in een luxe oude rokersfauteuil als op een keihard melkkrukje) maar ook voor je gerechten, je presentatie, je marketing. Vooral niet moeilijk doen, eerlijk en transparant en bovenal duurzaam! Bij Jamie Oliver's Barbaqoa in Londen staan uitbeners je steak voor te bereiden, maar ook in de minder bekende horeca bedrijven heerst het nieuwe Rough. Deze trend mag je niet missen! Zie je het helemaal zitten om lekker ruig te gaan, bel me dan gerust. Ik help je graag je laklaag te verwijderen, 't is minder ingewikkeld dan je zult denken.




GA LEKKER RUIG
menu