>
<

Horeca interieur van 't Wellse Veerhuis

Van een houten hokje op de kade tot een waar begrip in de regio. 't Wellse Veerhuis kent een lange geschiedenis. De eerste documenten van de lijndienst het Wellseveer, gerund vanuit een houten hokje op de kade, stammen al uit 1845. Het pand wat we nu kennen staat er ergens vanaf de jaren '60 van de vorige eeuw. Diverse uitbaters voerden er een café, restaurant, lunchroom en feestzaal. Door de fantastische ligging bovenop de dijk met vrij uitzicht over de Maas, is 't Veerhuis een gewilde plek voor wandelaars, fietsers en dagjesmensen. Voor horeca ondernemer Mario Van Lith een reden te meer om juist hier met een nieuw horecaconcept aan de slag te gaan. Tribe ontwierp onlangs een compleet nieuw en duurzaam horeca interieur, voor een restaurant waar het draait op 2-P's. Pannenkoeken & Pizza's! Deze bijzondere combinatie op een unieke plek vraagt om een onderscheidend, laagdrempelig en vooral gastvrij interieur.