Duurzame interieurs blijven

generaties lang goed

Wie bouwt voor de toekomst, sloopt met zijden handschoenen. In de interieurs van Tribe krijgen de materialen van vorige interieurs een nieuw leven.

Wie bouwt voor de toekomst, sloopt met zijden handschoenen. In de interieurs van Tribe krijgen de materialen van vorige interieurs een nieuw leven.

Tijdloos en toch van nu

Een interieur dat lang meegaat is duurzaam. Alles wat duurzaam is, overstijgt generaties. Denk maar aan de onverminderd populaire designklassiekers van bijvoorbeeld Le Corbusier of het werk van Frank Lloyd Wright. Toen waren ze mooi, nu zijn ze het en over honderd jaar nog. Zo wil Tribe interieurs ontwerpen. Helemaal van nu en tegelijk tijdloos. Maar een duurzaam interieur is meer dan dat.

Zorg en aandacht

Alles wat met zorg en aandacht wordt gemaakt gaat langer mee. Hoe jammer is het dat dingen tegenwoordig zo snel uit raken. De kunst en de kracht van goede ontwerpers ligt in het bedenken van dingen die daarvoor minder gevoelig zijn. Tribe kan dat. Bovendien heeft Tribe een hekel aan afval. Want waarom iets weggooien als het nog te hergebruiken is? Vaak vervangt een nieuw interieur een oud interieur. Tribe hergebruikt de vrijkomende materialen zoveel als kan in nieuwe ontwerpen. Ook dat maakt een interieur duurzaam.

Europees hout

Natuurlijk verwerkt Tribe ook nieuwe materialen. Deze worden zo in het ontwerp geïntegreerd dat ze op elk moment in de toekomst opnieuw kunnen worden gebruikt. Daarbij is bijvoorbeeld al het toegepaste hout van Europese bodem en fsc-gecertificeerd. Tribe ontziet het tropisch regenwoud en kiest daarmee alweer voor duurzaamheid.

Kennis als creatieve kracht

En wat te denken van het Tribe-team? Een samenwerkingsverband van duurzame professionele partners met het hart op de juiste plaats. Werk zo lang als maar enigszins kan met dezelfde mensen. Dat is het motto van Tribe, want wie langdurig ervaringen deelt, bouwt een waardevol netwerk van kennis en kunde. Met vereende kracht en een dot creativiteit pakt het Tribe-team interieurs aan. Alleen zo blijven duurzame interieurs generaties lang goed.

Een afspraak maken
Duurzame interieurs