Waarom? Hoe?
& Wat?

Daarom doen we het zo!

Hoe vaak we ook over straat gaan, de meeste tijd brengen we binnen door. Architectuur richt zich vooral op de buitenkant, het straatbeeld. Tribe richt zich op de binnenkant, het interieur. Dat heeft een reden. Binnen eten we, binnen komen we bij, binnen dronken we thee met moeder als we thuiskwamen van school. Dit gevoel, die veiligheid, die sfeer van gastvrijheid op een plek waar we mochten zijn wie we zijn en waar dat bovendien gewaardeerd en gestimuleerd werd. Dit gevoel willen wij sindsdien telkens opnieuw realiseren.

Zo werkt Tribe!

We willen die ervaring delen. Dit betekent dat we altijd dicht bij onszelf moeten blijven om precies die aansprekende, eigenzinnige en sfeervolle interieurs te maken die iedereen als een welkom thuis ervaart. Daarom is het belangrijk dat het met jou klikt. Is dat het geval, dan komen de potloden en stiften en een stuk papier op tafel. Dan zetten we al schetsende koers op een zee van onbegrensde creatieve mogelijkheden. Een enerverend gebeuren waarin de wildste ideeen gaandeweg hun definitieve vorm krijgen. Uiteindelijk vinden we elkaar opnieuw in een verrassend overzichtelijk geheel.

Dit doet Tribe!

Wij, de mensen van Tribe, bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, kantoren, winkels, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradviezen, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de styling en ontwerpen en bouwen of verbouwen het volledige interieur van uw zaak. Als wij onszelf prettig voelen in onze interieurs, dan voel jij dat ook. Dat geloven wij. En daar werken we aan.

Verhaal van Tribe
Lets start a fire

Tribe is een team van enthousiaste gangmakers met het hart op de juiste plaats. We brengen graag dingen in beweging, Samen met jou zoeken we naar de vonk, naar een klein vlammetje dat later een laaiend vuur wordt. Daarom beginnen we graag bij het begin. Samen een fikkie stoken. Sowieso een oerding. De vlammen verwarmen en werpen licht op ongeziene plekken. Een vuurplaats verbindt mensen, gesprekken gloeien op, verhalen komen er los. Zo ontstaat een gedeelde geestdrift en kunnen we samen verder. Let's Start A Fire!

1000*C