Waarom? Hoe?
& Wat?

Daarom doen we wat we doen

Omdat we geloven dat een goed vormgegeven interieur inspireert en gelukkig maakt. Dat we met onze interieurs in staat zijn om mensen, een fijne werkplek, een welkom thuis, of bijzonder gastvrije ervaring te bezorgen. Omdat, hoe vaak we ook over straat gaan, we de meeste tijd binnen doorbrengen. Daarom concentreert Tribe zich op de binnenkant, het interieur!

Zo werkt Tribe

Eerst kijken we samen of het tussen ons klikt, dat wederzijds vertrouwen is belangrijk. Want we wijken graag af van de standaard, met gekke ideeën en niet alledaagse oplossingen. We maken bijzondere interieurontwerpen waar over gepraat wordt, die we dan wel weer gewoon met potlood en stiften, handmatig op papier tekenen. Bovendien gooien we nooit zomaar iets weg, maar denken goed na over hergebruik, circulariteit en onze footprint. Daarom verwerken we duurzame, blijvend waardevolle materialen in al onze interieurs.

Dit doet Tribe

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak.

Een afspraak maken
Verhaal van Tribe
Cut the crap

Niet lullen maar poetsen! Geen geneuzel of gezever en no nonsens! In onze interieur ontwerpen vind je geen rotzooi, rommel, liflafjes of valse shit. We verwerken eerlijke materialen vol van contrasten, rauw en echt. Keihard brut beton en gloeiend heet gesmeed staal, honderd jaar oude houten spanten en het fijnste Carrara marmer, spiegelend kristal en fluweelzacht geweven stoffen. Alles voelbaar tot in elke vezel. Een interieur van Tribe werkt op het gevoel en prikkelt de zintuigen.

Eerlijk!