Tribe Kantoor Interieurs

< Voor gelukkige gezonde werknemers >

Tribe ontwerpt en bouwt duurzame en sfeervolle kantoor interieurs.

Een laag ziekteverzuim omdat je medewerkers zich in deze omgeving prettig voelen.

We doen we er alles aan om standaard kantoor inrichtingen tot op de grond toe af te breken. Letterlijk en figuurlijk. We hebben een hekel aan standaard, gebruiken alleen standaard systeemplafonds als het echt niet anders kan en vermijden saaiheid en stoffigheid.

Kantoor interieur van Boskamp & Willems Eindhoven

Check hier de foto's

Kantoor interieur van Homeij den Bosch

Check hier de foto's

Kantoor interieur van Muller Bouw Oss

Check hier de foto's

In een Tribe kantoor interieur vind je speelse elementen.

plof je even weg in een zitzak, neem er plaats aan de bar en doe je werk gewoon vanuit een luie loungebank. In een sfeervol kantoor interieur wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals echt hout, steen en staal en vind je bovendien veel levende planten. Een sfeervol kantoor interieur met veel levend groen is bewezen gezonder voor de mensen die er werken. Ze voelen zich energieker, hebben minder last van stress op de werkvloer en zijn zodoende minder vaak ziek.

Een typisch Tribe kantoor interieur herbergt zogezegd speelse elementen, Als je even aan de werksfeer wilt ontsnappen vind je er als werknemer een bar, vaak een pooltafel, voetbalspel, je speelt er tafeltennis of een videogame.

Circulair interieur van het Upcyclecentrum Almere

Check hier de foto's

Kantoor interieur van Bouwbedrijf Hoedemakers Rosmalen

Check hier de foto's

Natuurlijk moet er ook gewoon goed gewerkt kunnen worden

in een modern Tribe kantoor interieur stoppen we mensen niet weg in hokjes maar bouwen we graag open structuren die door flexibele roomdividers, akoestisch en visueel van elkaar gescheiden worden.

Plekken waar je als werknemer kunt kiezen voor staand of zittend werk, voor even een uurtje lekker onderuit met je laptop op de bank of geconcentreerd in een internationale videocall in een belruimte. Wil je even helemaal geen omgevingsgeluid, dan zijn er akoestische ruimtes waar stilte de norm is.

Een Tribe kantoor interieur prikkelt de zintuigen, het is een home from home. Een plek waar je na een periode thuiswerken met smart naar verlangt.

Kantoor interieurs

Kantoor

interieurs

om met plezier te gaan werken

Een catalogus met de kantoorinterieurs van Tribe? Vergeet het. Elk kantoorinterieur dat Tribe bouwt is uniek. Wij geven kantoren karakter

Met plezier naar kantoor dankzij onze interieurs

Het gros van de mensen gaat met plezier naar zijn werk. Of deze groep ook met plezier naar kantoor gaat, valt te bezien. Dit is gemakkelijk te veranderen.

Zorg ervoor dat de werkomgeving levendig is. Kantoorwerk wordt een pretje in de kantoorinterieurs van Tribe. Onze interieurs voor kantoor zijn uniek maatwerk. Daardoor overstijgen ze eenheidsworst en krijgen ze iets persoonlijks. Wij geven kantoren karakter.

Prettig

Presteren

Kantoor interieurs

iedereen verkiest een groene stad boven een grauwe

Een kantoorinterieur hoeft niet saai te zijn om er ordelijk te kunnen werken.

Een verrassende werkomgeving verhoogt het werkplezier. Een montere werksfeer draagt bij aan een creatieve, oplossingsgerichte werkhouding. Dat merken jouw klanten. De interieurs van Tribe maken het werk op jouw kantoor tot een pretje.

Met de interieurs van Tribe voor kantoor blijf je fris

Zin in een inspirerende babbel over kantoorinterieurs? Daarvoor maak je best een vrijblijvende afspraak met onze interieur ontwerper. Hij gidst je doorheen zijn visie en de mogelijkheden.

Neem cntact op
Kantoor interieurs

Een

weldadig

interieur

voor meer focus op kantoor

Opgeruimd naar huis na een lange werkdag. Een kantoor met een interieur van Tribe is een weldaad voor je focus en concentratie. Daar kan geen koffie tegenop.

"Ik mag lekker overwerken." Een werknemer die met deze opmerking naar huis belt om aan te geven dat het wat later wordt. Elke werkgever droomt ervan.

Tribe durft te dromen. Wij geloven dat een kantoor met een verrassend interieur de werksfeer ten goede bevordert. Dat extra uurtje vliegt voorbij in een prettige omgeving.

Wat maakt een interieur voor kantoor verrassend?

Het interieur van een kantoor wordt verrassend als gewoontes worden doorbroken.

Werken er tien mensen in een kantoor, dan kun je kiezen voor de gangbare weg van tien identieke werkplekken. Elke afwijking van deze standaard verhoogt de beleving.

Tribe speelt met de ruimte, met kleuren vormen en materialen. Een creatief spel van niet-alledaagse combinaties. Sleur krijgt geen kans in onze verkwikkende interieurs.

Liever een kantoor met een verkwikkend interieur!

Op zoek naar zo'n verkwikken kantoor interieur? Daarvoor maak je best een vrijblijvende afspraak met onze interieur ontwerper. Hij gidst je doorheen zijn visie en de mogelijkheden.

Neem cntact op
Kantoor interieurs