ONTWERP ADVIES & UITVOERING

Interieur ontwerp

Als je een nieuw interieur wilt bouwen of als je bedrijf een complete make-over nodig heeft, begin dan bij het begin; Het interieurontwerp.

Hoe gaan we bij Tribe te werk?

  1. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis.
  2. Vervolgens maken we een duidelijke offerte voor een maatwerk interieurontwerp.
  3. Bij akkoord gaan we voor je aan de slag.

Tribe maakt een geweldige interieur presentatie die bestaat uit;

  1. Een duidelijke plattegrond op schaal, met een praktische routing.
  2. Een aantal platte projecties en doorsnedes.
  3. Inspirerende full colour perspectieftekeningen.
  4. Een gedegen kleuradvies
  5. Een doordacht materiaal advies.
  6. De benodigde Meubel- en decoratie-styling adviezen.

Met een interieur ontwerp van Tribe weet je als ondernemer precies waar je aan toe bent. Het Tribe bouwteam gebruikt deze tekeningen bovendien als handleiding voor de gedegen interieuruitvoering, zodat het resultaat aan al je verwachtingen voldoet.

Je kunt er ook voor kiezen om zelf met de interieuruitvoering aan de slag te gaan. Het is dus ook mogelijk om ons alleen opdracht voor het idee en interieur-tekenwerk te geven. Bel me vrijblijvend 073-5325216.

In de video hieronder krijg je een indruk hoe zo’n presentatie eruit ziet.

Interieur uitvoering

De vakmensen die voor Tribe werken weten precies hoe ze van een interieurontwerp tot een daadwerkelijk uitgevoerd interieur moeten komen. Wij hebben dan ook ruim 30 jaar ervaring in de interieurbouw en de beschikking over een groot netwerk van vaklui. Bovendien zijn de lijnen tussen onze ontwerpstudio en de werkplaats lekker kort als we het werk zelf uitvoeren. Ons eigen Tri-Lab keurmerk staat voor duurzaamheid, kwaliteit & betaalbaarheid. Doe je zaken met Tribe dan ben je dus niet alleen verzekerd van een origineel interieur, maar ook van een eerlijk product.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Of bel me rechtstreeks voor een vrijblijvende afspraak.

Dit is mijn directe telefoonnummer

073-5325216

John Van Niftrik

directeur Tribe

Interieur ontwerp & advies
Interieur ontwerp

Wij maken interieurs waar over gepraat wordt, punt! En dat werkt. We geloven namelijk dat je moet opvallen als je jezelf in The Picture wilt spelen. Daarom bedenken wij echt onderscheidende interieurs, inspirerende en prikkelende interieurs met beleving. Een prettige omgeving met een aangename sfeer geeft mensen een goed gevoel en zorgt bewezen voor een beter rendement. Onze interieurs bouwen we duurzaam, inmiddels al zo'n 25 jaar. Door bijvoorbeeld niet zomaar alles meteen weg te gooien maar zaken slim te hergebruiken. Zo heb je minder afvalkosten en levert je oude inrichting juist geld op.

Plc-2B