ONTWERP ADVIES & UITVOERING

Interieur ontwerp

Als je een nieuw interieur wilt bouwen of als je bedrijf een make-over nodig heeft, begin dan bij het begin; Het Ontwerp.

Tribe maakt een geweldige presentatie voor je; Een duidelijke plattegrond met routing, mooie perspectieftekeningen en natuurlijk een kleur- en materiaaladvies. Met een ontwerp van Tribe weet je precies waar je aan toe bent en kun je desgewenst zelf aan de slag. Het is dus ook mogelijk om ons alleen opdracht voor het idee en tekenwerk te geven. Bel me vrijblijvend 073-5325216.

Interieur advies & inspiratie

Weet je niet goed waar je moet beginnen, ben je op zoek naar inspiratie, of zit je horeca bedrijf in een dipje. Dan zorg ik met een interieur advies & inspiratie sessie voor een echte Boost! In een 1 op 1 gesprek, of in een grotere groep neem ik je mee in de wereld van beleving. Neem vrijblijvend contact met me op, dan bel ik je snel terug.

Interieur uitvoering

De vakmensen van Tribe weten precies hoe ze iets moeten aanpakken. Bovendien zijn de lijnen met onze ontwerpstudio lekker kort als we het werk zelf uitvoeren. Ons eigen Tri-Lab keurmerk staat voor duurzaamheid, kwaliteit & betaalbaarheid. Doe je zaken met ons dan ben je dus niet alleen verzekerd van een origineel maar ook van een eerlijk product. Bel me gerust voor een vrijblijvende afspraak. 073-5325216

Interieur ontwerp & advies
Interieur ontwerp

Wij maken interieurs waar over gepraat wordt, punt! En dat werkt. We geloven namelijk dat je moet opvallen als je jezelf in The Picture wilt spelen. Daarom bedenken wij echt onderscheidende interieurs, inspirerende en prikkelende interieurs met beleving. Een prettige omgeving met een aangename sfeer geeft mensen een goed gevoel en zorgt bewezen voor een beter rendement. Onze interieurs bouwen we duurzaam, inmiddels al zo'n 25 jaar. Door bijvoorbeeld niet zomaar alles meteen weg te gooien maar zaken slim te hergebruiken. Zo heb je minder afvalkosten en levert je oude inrichting juist geld op.

Plc-2B