Tribe Horeca Interieurs

< Voor loyale enthousiaste gasten >

Tribe ontwerpt en bouwt al ruim 25 jaar horeca interieurs & horeca inrichting.

Wij bedenken en maken unieke, duurzame horeca concepten. We bedachten schitterende interieurconcepten voor Pannenkoeken restaurants en bouwden duurzame interieurs voor hippe lunchrooms.

Maar ook de authentieke donkerbruine kroegen kwamen in die 30 jaar Tribe horeca interieurs regelmatig aan bod. We timmerden eikenhouten lambriseringen van bruine cafés in Brabant en Limburg en bouwden het interieur van een klassieke hotellobby en het bijbehorende restaurant.

Horeca interieur van 't Wellse Veerhuis

Check hier de foto's

Horeca interieur van café Mout Berkel-Enschot

Check hier de foto's

Horeca interieur van eetcafé Kandinsky Waalwijk

Check hier de foto's

Met ons team namen we Take away concepten op Hoog Caterijne in Utrecht en pop up restaurants op de parade in den Bosch onder handen.

We werkten jaar op jaar aan het interieur van succesvolle eetcafés en wijnbars in Waalwijk en Berkel-Enschot, Lelystad en Goor.

Al dat werk deden we en doen we nog steeds met veel inlevingsvermogen en een diepe liefde voor het mooie horeca vak. Wij houden van de sfeer in de horeca, gaan er met familie en vrienden graag een hapje eten en drinken er met veel plezier een goed glas bier of een mooi glas wijn.

Horeca interieur van Wijnbar Barwijnig den Bosch

Check hier de foto's

Horeca interieur van Bar MarieMarie den Bosch

Check hier de foto's

Als gasten, maar ook als professionals zijn we sterk gefocust op het onderscheidend vermogen van een horeca interieur.

Zodra zo’n interieur net dat beetje meer laat zien dan alleen haar functionaliteit gaan er andere krachten spelen. Het gaat vaak om de eerste indruk, is die in orde dan volgt de rest door de vakbekwaamheid van de uitbater vanzelf.

Als horeca inrichters kijken we met andere ogen, we zijn gebrand op sfeer en beleving in een horeca interieur. Als dat ontbreekt, dan is het lastig om de ziel in een interieur te krijgen. Elk interieur, maar horeca interieurs in het bijzonder dienen het onderbewustzijn te prikkelen.

Horeca interieurs

een

Horeca

interieur

dat als een magneet gasten aantrekt

Wil je dat het interieur van jouw horecazaak als een magneet op gasten werkt? Okay! Al ruim een kwarteeuw maken wij uniek aantrekkelijke interieurs voor de horeca.

Horeca heeft baat bij een uniek interieur

Verplaats jezelf als horecaondernemer in je gasten. Wat trekt hen over de drempel als ze dwalend door de stad een restaurant zoeken, of een toffe kroeg? Er is een grote kans dat dit het interieur is... Ziet hij/zij een smaakvol en aantrekkelijk horeca interieur, dan stapt hij/zij naar binnen.

Het interieur legt letterlijk het eerste contact tussen de horecaondernemer en zijn gasten. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat de horeca baat heeft bij een uniek interieur.

Lekker

Profiteren

Horeca interieurs

Zo profiteert de horeca van zijn interieur

Je hoeft niet gek te doen, maar een beetje lef helpt wel. Het gaat om de eerste indruk.

Zorg dat je opvalt. Onderscheid jezelf van de rest. Horeca met een uniek interieur maakt van een goede eerste indruk een blijvende indruk. Zijn je gasten eenmaal binnen dan zorg jij er als vakbekwame horecaprofessional voor dat ze terugkomen.

Met ruim een kwarteeuw ervaring in de horeca weten wij hoe we gastvrijheid naar een veelzijdig en catchy interieur kunnen vertalen.

"Ik gun de hele horeca een interieur van Tribe"

Catchy met een bite. Elk interieur voor de horeca geven wij een eigen gezicht.

Samen met jou scheppen we een omgeving waarin de gast zich thuis voelt. Jij verstaat jouw vak en wij het onze. Jij wilt tevreden klanten en wij ook. Wij ontwerpen en bouwen de mooiste interieurs voor de horeca. Ook die van jou.

Wil jij ook een uniek en onderscheidend horeca interieur?

Neem cntact op
Horeca interieurs

interieurs

voor

Horeca

die tof en duurzaam zijn

Kunnen duurzame interieurs voor horeca toch tof zijn? O jawel! Wij hergebruiken slim en geven zo elk interieur een eigentijdse facelift. 100% echt!

Lang leve onze interieurs voor horeca!

Drukbezochte horecazaken schreeuwen om een interieur dat tegen een stootje kan. Onze oerdegelijke interieurs voor de horeca zijn toekomstbestendig. Ze gaan lang mee zonder het verleden te vergeten.

We houden van spullen met karakter. Elke kras, elke groef op een barkruk of lambrisering vertelt een verhaal. Dit verhaal houden wij levend door van oude spullen nieuwe dingen te maken. Met een knipoog naar vroeger bouwen wij frisse, eigentijdse interieurs voor de horeca.

Wat maakt interieurs voor horeca duurzaam?

Als je oude materialen en spullen slim hergebruikt in een nieuw interieur, hoef je minder weg te gooien. Afvalbeperking is een belangrijk aspect van duurzaamheid. De meeste winst behaal je door te kiezen voor een interieur dat zowel wat betreft vormgeving als wat betreft robuustheid langer meegaat dan de rest.

Een plastic patatbakje gooi je na gebruik weg, een bakje van Tupperware is sowieso mooier en gaat minstens een halve eeuw mee. Wij streven naar een horeca met interieurs die net zo lang meegaan en waarin gasten zich altijd thuis zullen voelen.

"Kiezen voor een horeca met duurzame interieurs is slim"

Ben jij ook iemand die kiest voor onderscheidende horeca interieurs? Wij zorgen niet alleen voor een visueel tof beeld, maar ook voor de juiste duurzaamheid. Daar babbelen we graag een keer met je over onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Neem jij effe contact met ons op?

Neem cntact op