het verschilmaken met
je interieur

Interieur jongerencentrum Best

In Best maakte het Tribe team een schitterend interieur van Jongerencentrum Todo. Samen met de jongeren bekeken we de wensen en werkten we alles uit tot een leuk, tijdloos geheel. Mooie felle verkeerskleuren zorgen voor een tijdloze uitstraling, na bijna 10 jaar is het nog steeds van deze tijd..interieur fotografie: Dorote van der Heijden Fotografie

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>het verschil</span>maken met<br/>je interieur
Todo

In Best maakte het Tribe team een schitterend interieur van Jongerencentrum Todo. Samen met de jongeren bekeken we de wensen en werkten we alles uit tot een leuk, tijdloos geheel. Mooie felle verkeerskleuren zorgen voor een tijdloze uitstraling, na bijna 10 jaar is het nog steeds van deze tijd.

Todo

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Jongerencentrum Interieur Project Overzicht Jongerencentrum interieur projecten Volgend Jongerencentrum Interieur Project