100%FLEXIBEL
100%

Industrieel interieur jongerencentrum Leerdam

In Leerdam maakten we een fantastisch poppodium, annex jongerencentrum. Samen met bouwpartner de Meeuw bouwden we in een recordtijd een grote concertzaal en een jongeren inloopruimte. Het gehele centrum werd door Tribe op maat ontworpen en van duurzame materialen vervaardigd.De samenwerking met de gemeente liep perfect en was zeker voor herhaling vatbaar.interieur fotografie: Dorote van der Heijden Fotografie

<span>100%</span>FLEXIBEL<br/>100%

Een industrieel interieur, maar wel met een warme sfeervolle uitstraling. Door sloophout en andere materialen te hergebruiken kreeg het gebouw het karakter waar de jongeren van Leerdam naar op zoek waren. "Hier wil ik ook wel een avondje op stap", zei een enthousiaste buurman met tijdens de opening