ONEMOMENT
OF CHANGE

Industrieel Interieur jongerencentrum Leiderdorp

In een oud KNVB gebouw, bouwde Tribe in samenwerking met het jeugd en jongerenwerk Leiderdorp en de gemeente, een geweldig jongerenactiviteitencentrum. De voorbereiding duurde ruim 2 jaar, maar dan heb je ook wat. Een echte keuken voor kookworkshops, een inloopgedeelte, internetcaf?, poppodium en popoefenruimte, knutselruimte en als klap op de vuurpijl een geweldig sfeervol kantoor voor de medewerkers. Met veel plezier reisden de mensen van Tribe bijna 6 maanden op en neer naar Leiderdorp.interieur fotografie: Dorot? van der Heijden Fotografie

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>ONE</span>MOMENT<br/>OF CHANGE

In een oud KNVB gebouw, bouwde Tribe in samenwerking met het jeugd en jongerenwerk Leiderdorp en de gemeente, een geweldig jongerenactiviteitencentrum. De voorbereiding duurde ruim 2 jaar, maar dan heb je ook wat. Een echte keuken voor kookworkshops, een inloopgedeelte, internetcaf?, poppodium en popoefenruimte, knutselruimte en als klap op de vuurpijl een geweldig sfeervol kantoor voor de medewerkers. Met veel plezier reisden de mensen van Tribe bijna 6 maanden op en neer naar Leiderdorp.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
Blunder top 10, kleine en grote ergernissen uit de horeca

Blunder top 10

In dit nieuwe e-paper probeer ik je bewust te maken van iets waar elke ondernemer mee te maken heeft: bedrijfsblindheid.

Download nu
Vorig Jongerencentrum Interieur Project Overzicht Jongerencentrum interieur projecten Volgend Jongerencentrum Interieur Project