PLAYYOUR
GAME

Industrieel interieur jongerencentrum Maaspoort den Bosch

In samenwerking met de stichting jeugd en jongerenwerk en de gemeente den Bosch toogde het Tribe team een poos lang naar den Bosch. Bijna een thuiswedstrijd want de Maaspoort ligt slechts op een steenworp afstand verwijderd van de Tribe homebase. We maakten er een prachtig industrieel interieur met kleurige LED verlichting en veel inbreng van de plaatselijke jongeren. Zo paste Tribe de graffiti toe die de jongeren van den Bosch onder kundige begeleiding van onze decorateurs op plaatmateriaal als basis maakten.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>PLAY</span>YOUR<br/>GAME

In samenwerking met de stichting jeugd en jongerenwerk en de gemeente den Bosch toogde het Tribe team een poos lang naar den Bosch. Bijna een thuiswedstrijd want de Maaspoort ligt slechts op een steenworp afstand verwijderd van de Tribe basis. We maakten er een prachtig industrieel interieur met kleurige LED verlichting en veel inbreng van de plaatselijke jongeren. Zo paste Tribe de graffiti toe die de jongeren van den Bosch onder kundige begeleiding van onze decorateurs op plaatmateriaal als basis maakten.

Wij maken interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu
Vorig Jongerencentrum Interieur Project Overzicht Jongerencentrum interieur projecten Volgend Jongerencentrum Interieur Project