VETCOOL
FLEX

Interieur jongerencentrum Sprang Capelle

Tribe heeft iets met jongeren, wij nemen ze serieus, luisteren naar hun wensen en verplaatsen ons prima in het gedachtegoed van jongeren.In de loop der jaren vervaardigde Tribe dan ook jongerencentra over het hele land. Dit semi permanente gebouwtje staat in Spang Capelle en is een geweldig en druk bezocht honk voor jongeren uit de wijde omtrek.interieur fotografie: Dorote van der Heijden Fotografie

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>VET</span>COOL<br/>FLEX

Tribe heeft iets met jongeren, wij nemen ze serieus, luisteren naar hun wensen en verplaatsen ons prima in het gedachtegoed van jongeren.In de loop der jaren vervaardigde Tribe dan ook jongerencentra over het hele land. Dit semi permanente gebouwtje staat in Spang Capelle en is een geweldig en druk bezocht honk voor jongeren uit de wijde omtrek.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Jongerencentrum Interieur Project Overzicht Jongerencentrum interieur projecten Volgend Jongerencentrum Interieur Project