SAMENMET
JONGEREN

Industrieel interieur jongerencentrum West den Bosch

Dat een jongerencentrum niet per se heel groot hoeft te zijn bewezen we in den Bosch West. Medio 2013 bouwde Tribe samen met onze vaste bouwpartners een vet multifunctioneel centrum voor de jongeren uit dit deel van de Brabantse hoofdstad. De jongeren zelf hadden volop inspraak en maakten enthousiast als ze waren, leuke graffiti kunstwerken waar wij vervolgens weer meubeltjes van wisten te maken. Een leuke win win situatie, waarbij door intensief samenwerken met de gemeente en aannemer een prachtig herbestemmingsproject werd gerealiseerd.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>SAMEN</span>MET<br/>JONGEREN

Van een oerlelijk eendje naar een prachtige ruimte met een vet industrieel interieur. Het voormalige partycentrum was de gemeente den Bosch al langer een doorn in het oog. Zodoende werd er aan de Eendenkooi in den Bosch West ,na jaren van overleggen, kneden en masseren een vette plek voor jongeren gecreëerd.

Wij maken interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu
Vorig Jongerencentrum Interieur Project Overzicht Jongerencentrum interieur projecten Volgend Jongerencentrum Interieur Project