horecainterieur

Horeca interieur van Nulandia sportkantine

Onlangs bouwden we samen met vele vrijwilligers intensief aan de sportkantine van voetbalclub Nulandia. Geen overbodige luxe was de algehele tendens van voetbalminnend Nuland. Alles in de ruimte was meer dan aan vervanging toe, zeg maar gerust dringend! Zodoende vervingen we het plafond, de vloeren, de toiletgroepen, de keuken, de bar en achterkast, maar ook alle meubels en verlichting. Uiteindelijk bleef geen hoekje gespaard voor het verbouwingsgeweld en met een geweldig resultaat. Uitbater Nico Bijveld is maar wat trots op zijn nieuwe stek. Kom op zondag daarom gerust eens langs voor lekker een pilske op Sportpark Duyn&Dael in Nuland.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>horeca</span>interieur<br/>

Geen standaard voetbalkantine! Dat is dan ook precies wat Nulandia niet heeft gekregen. Het bestuur koos bewust voor de onconventionele benadering waar wij als bedrijf voor staan. Niet alleen in het ontwerp, maar ook in uitvoering. Eigenlijk zou je best kunnen stellen dat Tribe carte blanche kreeg voor het idee. Als alle neuzen dezelfde richting uit staan, dan blijkt opeens alles mogelijk. Deze verbouwing staat voor mij dan ook symbool voor waar samenwerken toe kan leiden. Alle lof voor alle vrijwilligers die zich hebben ingezet om dit project te laten slagen.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project