horecainterieur

Horeca interieur van MFA de Meteoor Oss

Met de gemeente Oss als opdrachtgever, bouwden we voor de bewoners van de Ossche Krinkelhoek, samen met architect Jan Hendriks, een schitterend duurzaam MFA. Een voormalig leegstaand schoolgebouw kreeg deze fijne herbestemming als Multi Functionele Accommodatie. De Meteoor werd een ontmoetingsplek voor buurtbewoners. Een plaats waar ruimte is voor gewoon een krantje en een kopje koffie, maar waar je ook terecht kunt voor dans, een spelletje biljart, kookworkshop of filmmiddag. De Meteoor wordt gerund door en fanatieke groep vrijwilligers die samen hun steentje bijdragen om de buurt leefbaar te houden. Het was voor Tribe een leuke uitdaging om het interieur een fijne huiskamer-achtige sfeer te geven.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
horeca<span>interieur</span>

Herbestemmen is vanuit meerdere perspectieven out of the box kunnen denken. Hoe krijg ik bijvoorbeeld een schoolse sfeer uit een schoolgebouw en blijft het toch praktisch van opzet. Een leuke uitdaging waarvoor het Tribe team de straat op ging en al doende leerde wat er zoal leefde onder de buurtbewoners. Film kijken, dansen, biljarten, koken, op z'n tijd een borreltje maar vooral samen optrekken voerde de boventoon. Inmiddels is MFA de Meteoor een druk bezochte plek in de buurt.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Horeca Inspiratie

Horeca Inspiratie

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project