IN DE ORIGINELE
STAAT

Industrieel interieur Theater De Speeldoos Vught

Vught heeft al jaren een leuk theater, lekker knus met een leuk programma. Het gebouw waarin theater de Speeldoos gevestigd is stamt uit de jaren 70 en was zo langzamerhand wel eens aan een opknapbeurtje toe. Voor het nieuwe stars on stage concept tekende Tribe een geweldig stoer interieur. Echt iets voor jonge mensen en met respect voor het gebouw. Het onder architectuur opgerichte pand heeft namelijk allerlei leuke aspecten die in de loop der jaren allemaal weg-getimmerd waren. Kwestie van willen zien en vervolgens lef van de directie om het gebouw weer te laten spreken. Wat een geweldig resultaat en wat een leuke klus. Als je even in de gelegenheid bent, ga er dan beslist eens een avondje uit.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>IN DE</span> ORIGINELE<br/>STAAT

De kunst van het weglaten gold met name voor de nieuwe inrichting van Theater de Speeldoos. Daarom verwijderden we in een rap tempo alle valse wanden en plafonds in het gebouw. 3 stuks over elkaar getimmerde lagen zorgden al jaren voor een benauwende en gedateerde sfeer. Lucht en ruimte waren nodig om het gebouw weer te laten ademen en dat kregen we. Wat een ruimte!

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Horeca Inspiratie

Horeca Inspiratie

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project