horecainterieur

Horeca interieur van conferentiezalen Theater Orpheus Apeldoorn

Met de laatste mode mee doen? Hartstikke leuk als je in je tienerjaren bent en enorm van shoppen houdt. Als je jezelf een serieus theater mag noemen en uit 1965 stamt, dan ga je natuurlijk voor maatwerk. Tribe levert maatwerk interieurs, als een goed zittende jas. Samen met onze vaste partners bouwden we de basis van het interieur met tijdloze verantwoorde en vaak natuurlijke materialen. Zodoende is het veel minder gevoelig voor trends en modegrillen. Opvallende accenten zoals schilderwerk, verlichting en decoraties kunnen dan relatief snel en goedkoop worden vervangen.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>horeca</span>interieur

We gooien niks zomaar weg!Deze benadering kent een aantal voordelen; Zoals gezegd creëren we door het architectonische beeld te volgen een tijdloos stijlvol geheel. We doen geen hapklaar-interieurbouwers-kunstje waarmee je binnen de kortste keren weer achter de feiten aanloopt. Ons doel is dan ook niet het verkopen van zoveel mogelijk meubels en materialen, maar het creëren van een unieke beleving waarover gepraat wordt. Als we het eens zijn over de vorm, dan pas zoeken we daar de juiste spullen bij.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Horeca Inspiratie

Horeca Inspiratie

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project