Waar vind ik inspiratie voor een nieuw horeca interieur?

- 28 March 2022 door John van Niftrik -

Inspiratie kun je overal in alles vinden, het is een kwestie van je zintuigen goed de kost te geven. Om ideeën voor  je horeca interieur op te doen zou ik je het liefst diverse stedentrips willen aanbevelen. Plekken die bekend staan om hun horeca hot spots.

Reis bijvoorbeeld naar Londen, Parijs, Barcelona en Berlijn en doe inspiratie op bij andere eet- en drink-culturen.

Bekijk bijvoorbeeld welke kleuren, vormen of manieren er op die plekken gebruikt worden om gasten te verleiden en probeer voor je eigen horeca interieur een eigen unieke mix voor te maken.

Of doe inspiratie op gewoon in eigen land. Er zijn dichtbij genoeg leuke inspirerende horeca interieur hot spots te ontdekken. Zo hebben Eindhoven, Rotterdam, Nijmegen, Maastricht en Groningen juweeltjes van horeca interieurs waar je je vingers bij aflikt.

Wij helpen je graag op weg bij Tribe. Neem vrijblijvend contact met ons op.

terug

horeca

interieur

inspiratie

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Veelgestelde vragen terug