Een duurzaam restaurant interieur voor

elk type restaurant

Er voor zorgen dat de generaties na ons het ook goed hebben. Dat is duurzaamheid. Het eten, maar ook het interieur van een restaurant kan duurzaam.

Restaurants hebben baat bij een duurzaam interieur

Zowel de productie als het gebruik van een product kan duurzaam. Denk aan een auto. Produceert men deze met beduidend minder energie en afval, dan is de productie duurzamer. Gaat de auto vervolgens tien jaar langer dan normaal mee en is de motor 90% zuiniger, dan is het gebruik duurzamer.

Als Tribe een interieur voor een restaurant ontwerpt en bouwt, dan is het duurzaam. Zowel de productie als het gebruik. Bovendien is een interieur van Tribe mooi.

Een restaurant met een duurzaam en mooi interieur

Tribe gelooft dat mooie dingen duurzamer zijn dan lelijke dingen. Dit geldt natuurlijk vooral voor het gebruik. Onze interieurs gaan langer mee omdat ze mooi blijven. Maar ook wat betreft productie zijn we duurzamer.

Tribe heeft een hekel aan afval. We beperken de hoeveelheid afval door oude materialen te hergebruiken en nieuwe materialen slim te gebruiken. Bovendien gebruiken we nieuwe materialen die duurzaam geproduceerd zijn. Tribe maakt een duurzaam interieur voor elk type restaurant.

Maak ook het interieur van jouw restaurant duurzaam

Wil jij ook een duurzaam restaurant interieur? Dan ben jij de restaurantuitbater die met ons een pint dient te vatten. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact op Bekijk projecten
Duurzaam Restaurant Interieur