Industriële interieurs

naar de menselijke maat gemaakt

Industriële interieurs zijn in trek. Ruimtelijkheid en eerlijke materialen verwijzen naar menselijke bedrijvigheid. Gastvrijheid zonder poespas. Louter rumoer van gezelligheid, of gewoon serene rust.

Interieurs van industriële snit spreken tot de verbeelding

Grote fabriekshallen waarin mensen druk doende zijn. Iedereen tovert zich dit beeld met gemak voor ogen. Met een beetje fantasie hoor je machines stampen. Industriële ruimtes zijn in principe zo ingericht dat mensen er optimaal hun vak in kunnen uitoefenen. Denk je het rumoer van de stampende machines weg, dan vult een serene rust de hal. Pas dan valt de dienende functie van het interieur op, maar ook de eerlijke materialen, de schijnbaar eenvoudige vormentaal, de ingenieuze constructies en de onvermijdelijke gebruikssporen, inherent aan menselijke activiteit.

Het industriële in interieurs rakelt verhalen op

De mens is het denkende dier. Ongetwijfeld kent u die uitdrukking. Maar misschien mogen we de mens ook wel het werkende dier noemen, aangezien we een groot deel van ons leven aan arbeid besteden. Dit verklaart mogelijk het succes van industriële interieurs in de horeca, maar zeker ook thuis. Een inrichting waarin we in alle rust kunnen reflecteren op ons arbeidzame leven en waarin we de verhalen, die vaak op de werkvloer ontstaan, aan elkaar doorvertellen. Een andere mogelijke verklaring voor het succes zijn de eerlijke materialen zoals beton en staal. Uiteindelijk is het de interieurontwerper die alle industriële elementen tot een nieuw, sfeervol en bovenal mooi geheel smeedt. Tribe beheerst dit tot in de puntjes.

“Wij blazen industriële interieurs leven in”

Heeft u uw zinnen gezet op een interieur met industriële accenten? Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvende afspraak met de ontwerpers van Tribe. Zij zullen je verrassen met de mogelijkheden en hun creativiteit.

Neem contact op Bekijk projecten
Industriele interieurs