Een duurzaam interieur

gaat lang mee

Duurzaamheid een containerbegrip? Dan zou liefde dat ook zijn. Een duurzaam interieur van Tribe blijft intens mooi, net als oprechte liefde.

Een duurzaam interieur gaat lang mee

Een interieur dat lang meegaat is duurzaam. Alles wat duurzaam is, overstijgt de tijd. Denk maar aan de eeuwenoude pandjes in historische binnensteden. Honderd jaar of langer geleden waren die mooi en ze zijn het over honderd jaar nog.Tribe voegt hier iets unieks toe.

Tribe verwerkt het ‘nu’ in haar tijdloze ontwerpen. Vandaag en elke nieuwe dag zijn ze mooi. Maar een duurzaam interieur is meer dan dat.

Wat is een duurzaam interieur nog meer?

Alles wat met zorg en aandacht wordt gemaakt gaat langer mee. Het probleem van de huidige tijd is dat dingen snel uit raken. De kunst en de kracht van goede ontwerpers ligt in het bedenken van dingen die daarvoor minder gevoelig zijn. Tribe kan dat.

Bovendien heeft Tribe een hekel aan afval. Want waarom iets weggooien als het nog te hergebruiken is? Vaak vervangt een nieuw interieur een oud interieur. Tribe hergebruikt de vrijkomende materialen zoveel als kan in het nieuwe ontwerp. Ook dat maakt een interieur duurzaam.

"Tribe maakt een interieur duurzaam"

Elk interieur dat we maken is duurzaam. Die duurzaamheid kunnen wij ook voor jouw zaak creëren. Daarvoor maak je best een vrijblijvende afspraak om jouw doel, visie en de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op Bekijk projecten
Duurzaam Interieur