Onze horeca interieur ontwerper

geeft jouw zaak een boost

De horeca interieur ontwerper van Tribe weet wat de horeca vraagt als zij een nieuw interieur wil. Okay, niet heel bescheiden, maar we doen het al ruim 25 jaar, dus!

Onze ontwerper geeft het interieur van de horeca een boost

Het is nog vroeg. Je loopt met een stel vrienden door een straat met kroegen aan weerszijden. Welke kroeg kies je? Onbewust kies je de kroeg waarvan het interieur jou het meeste aanspreekt. Geen ijzeren wet, maar wel bijna.

De horeca interieur ontwerper van Tribe weet dat interieurs mensen over de drempel trekken. Hij krijgt het voor elkaar door zijn ontwerpen onderscheidend en, natuurlijk, aantrekkelijk te maken.

Een gouden trio: horeca, interieur en ontwerper

Iedereen kent wel een kroeg die al generaties lang een traag wijzigende schare stamgasten heeft. Zo’n kroeg waar nooit een ontwerper naar heeft gekeken, maar waar het interieur niettemin hoogst aantrekkelijk en vaak doorrookt bruin is.

Elke ontwerper die meent het interieur van de horeca te kunnen verfraaien, bezoekt dergelijke kroegen om inspiratie op te doen. Want daar is te leren wat authentieke gastvrijheid betekent. Met deze bagage in zijn achterzak trekt hij zijn eigen plan.

Tribe verwerkt het gekoesterde verleden in een toekomstbestendig interieur van nu.

"Een ontwerper die weet wat de horeca met zijn interieur wil"

Dat uitnodigende effect kunnen wij ook voor jouw zaak creëren. Daarvoor maak je best een vrijblijvende afspraak met onze horeca interieur ontwerper. Hij gidst je doorheen zijn visie en de mogelijkheden.

Neem contact op Bekijk projecten
Horeca Interieur Ontwerper