Onze ontwerper geeft het interieur van

de horeca een boost

De ontwerper van Tribe weet wat de horeca vraagt als hij een nieuw interieur wil. Okay, niet heel bescheiden, maar we doen het al ruim 25 jaar, dus!

Onze ontwerper geeft het interieur van de horeca een boost

Het is nog vroeg. Je loopt met een stel vrienden door een straat met kroegen aan weerszijden. Welke kroeg kies je? Onbewust kies je de kroeg waarvan het interieur jou het meeste aanspreekt. Geen ijzeren wet, maar wel bijna. De architect van Tribe weet dat het interieur van de horeca mensen over de drempel trekt. Hij krijgt het voor elkaar door zijn ontwerpen onderscheidend en, natuurlijk, aantrekkelijk te maken.

Een gouden trio: horeca, interieur en ontwerper

Iedereen kent wel een kroeg die al generaties lang een traag wijzigende schare stamgasten heeft. Zo’n kroeg waar nooit een ontwerper naar heeft gekeken, maar waar het interieur niettemin hoogst aantrekkelijk en vaak doorrookt bruin is. Elke ontwerper die meent het interieur van de horeca te kunnen verfraaien, bezoekt dergelijke kroegen om inspiratie op te doen. Want daar is te leren wat authentieke gastvrijheid betekent. Met deze bagage in zijn achterzak trekt hij zijn eigen plan. Tribe verwerkt het gekoesterde verleden in een toekomstbestendig interieur van nu.

"Een ontwerper die weet wat de horeca met zijn interieur wil"

Maak hier een afspraak met onze horeca interieur ontwerper.

Klik hier
Horeca Interieur Ontwerper