Circulair kantoormeubilair

dat gezien mag worden

Een mooi, praktisch én duurzaam kantoor? Natuurlijk! Tribe ontwerpt en bouwt graag het kantoor van je dromen met circulaire kantoormeubels.

Laat Tribe je kantoor inrichten met circulair meubilair

Een kantoor inrichten is meer dan zomaar wat schuiven met computers en de koffieautomaat. Het is het creëren van een inspirerende werkplek waar zo goed als iedereen zich goed voelt.

Kantoorwerk wordt een pretje in de kantoorinterieurs van Tribe. Onze interieurs voor kantoor zijn uniek maatwerk. Daardoor overstijgen ze eenheidsworst en krijgen ze iets persoonlijks. Wij geven kantoren karakter door het gebruik van circulair meubilair. Unieke stuks die het middelpunt van de kamer zijn.

Eigentijds hergebruikt

Tribe is een grote voorstander van hergebruiken van materialen. En dat heeft voor klanten zoals jij alleen maar voordelen. Als eindresultaat stelt Tribe je een volledig uniek en verrassende ruimte voor. Het kantoor van je dromen.

Een ruimte waar men zich kan focussen, maar waar je tegelijk omver geblazen wordt. Dat is wat Tribe voor jou wil creëren.

Duurzame kantoorinrichting volledig naar jouw wensen

Wil jij ook een circulaire kantoorinrichting? Dan moet je dringend eens samenzitten met Tribe om te babbelen over het interieur van jouw kantoor. Neem even contact met ons op en we plannen een moment in om het over jouw zakelijke ruimte te hebben.

Neem contact op Bekijk projecten
circulair kantoormeubilair