Een industriële inrichting

die opvallend sfeervol is

Een industriële inrichting verrast altijd. Op alle fronten is ze mooier dan het woord doet vermoeden. Strak, dus rustgevend, en speels in de details. Heldere uitgangspunten met een voortreffelijk resultaat.

Een inrichting met een industriële toets overrompelt

We leven in hectische tijden. Het dagelijks leven barst van de indrukken. Elk tijdsgewricht vraagt om een ander interieur. Ooit zette een barokke inrichting de toon. Veel krullen als imitatie van de weelde in de natuur. Nog steeds is dit goed te genieten, maar de huidige mens gunt zijn zintuigen iets meer rust als hij thuis bijkomt van een lange dag schermwerk of wanneer hij zich laaft aan al het lekkers in de horeca. Een industriële inrichting voegt zich naar de mens van nu. Minder druk op het eerste oog, bescheiden materialen en een uitgekiend lijnenspel. Rustiger, iets meer op de achtergrond, maar minstens zo boeiend, zeker wanneer het uit de koker van een bekwame ontwerper komt.

Het industriële in een inrichting integreert kalmte in schoonheid

Een kwestie van inzoomen. Beton is grijs, zegt men. Maar wie beton van dichtbij bekijkt, ziet een ongekende rijkdom in kleurnuances en een schitterend grillige vormenpracht. Staal idem dito. De eerste indruk maant tot kalmte. De beleving wordt dieper naarmate men de ogen de kost geeft. Misschien is hout wel het mooiste voorbeeld. Elke houtsoort heeft haar eigen karakter en dat toont zich aan de oppervlakte. Het zinnenprikkelend barokke is zichtbaar aan de buitenkant van de gebruikte materialen terwijl het algehele lijnen- en vormenbeeld rust schept. Een industriële inrichting is nooit te druk en toch is er ruimschoots genoeg te beleven. Alleen ervaren ontwerpers weten dergelijke interieurs naar een hoger plan te tillen. Tribe heeft het in de vingers.

Intensiveer de beleving met een industriële inrichting

Uw keuze voor een industriële inrichting omdat u middenin het huidige leven staat is volstrekt begrijpelijk. Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvende afspraak met de ontwerpers van Tribe. Dankzij hun ervaring nemen ze je mee op een ontdekkingstocht door de schier oneindige mogelijkheden.

Neem contact op Bekijk projecten
Industriele inrichting