In hoeveel jaar schrijf ik een horeca interieur af?

- 28 March 2022 door John van Niftrik -

De tijd dat een horeca ondernemer elke 5 jaar zijn horeca interieur moest vervangen om bij te kunnen blijven, ligt gelukkig achter ons. Vandaag de dag schrijf je een horeca interieur over een langere periode af. Het is ons streven om minstens 10 jaar met een nieuw horeca interieur te kunnen werken. Deze periode hangt overigens wel af van de keuzes die een horeca ondernemer aan de voorkant maakt.

Wanneer een horeca interieur goed is ontworpen, kun je in de loop van de tijd door middel van kleine aanpassingen een compleet nieuwe uitstraling krijgen van je horeca interieur. Het toepassen van natuurlijke materialen zoals echt hout, steen, staal, beton, glas en keramiek levert eveneens een grote bijdrage aan de levensduur van een horeca interieur. Wanneer een horeca bedrijf druk bezocht wordt, zal er flinke slijtage optreden. Echte materialen in het horeca interieur zijn gemakkelijk te repareren of te vervangen en gaan bovendien vaak een leven lang mee.

Wil jij een nieuw horeca interieur? Neem vrijblijvend contact met ons op.

terug

Horeca

Interieur

Afschrijven

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Veelgestelde vragen terug