Potlood

Wat kost een ontwerp voor een kantoor interieur?

- 31 March 2022 door John van Niftrik -

Een eenvoudig kantoor interieur ontwerp heb je al vanaf € 1.500. Dan moet je denken aan een goed advies om je kantoor op een slimme manier te restylen, door een ervaren interieur ontwerper. Voor een complete make-over of verbouwing van je gehele kantoor ligt de investering in een uitgebreid kantoor interieur ontwerp uiteraard hoger. Een kantoor interieur ontwerp wordt opgetekend in een bidboek met uitgebreide omschrijving van de ideeën voor je nieuwe kantoor interieur. Je vind er een plattegrond en routing, doorsnedes, platte projectie tekeningen van je kantoor interieur. Daarnaast zin er diverse artist impressions vanuit verschillende perspectieven van het complete kantoor interieur. Naast deze full colour schetsen en tekeningen presenteren we een kleuradvies, materiaal en meubelstyling voor het complete interieur van je kantoor,

Benieuwd naar de kostprijs voor jouw kantoor interieur? Neem vrijblijvend contact met ons op.

terug

Wat kost een

kantoor

interieur

ontwerp

Gratis E-book
Horeca Inspiratie

Horeca Inspiratie

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Veelgestelde vragen terug