Wat kost een ontwerp voor een kantoor interieur?

- 31 March 2022 door John van Niftrik -

Een eenvoudig kantoor interieur ontwerp heb je al vanaf € 1.500. Dan moet je denken aan een goed advies om je kantoor op een slimme manier te restylen, door een ervaren interieur ontwerper. Voor een complete make-over of verbouwing van je gehele kantoor ligt de investering in een uitgebreid kantoor interieur ontwerp uiteraard hoger. Een kantoor interieur ontwerp wordt opgetekend in een bidboek met uitgebreide omschrijving van de ideeën voor je nieuwe kantoor interieur. Je vind er een plattegrond en routing, doorsnedes, platte projectie tekeningen van je kantoor interieur. Daarnaast zin er diverse artist impressions vanuit verschillende perspectieven van het complete kantoor interieur. Naast deze full colour schetsen en tekeningen presenteren we een kleuradvies, materiaal en meubelstyling voor het complete interieur van je kantoor,

Benieuwd naar de kostprijs voor jouw kantoor interieur? Neem vrijblijvend contact met ons op.

terug

Wat kost een

kantoor

interieur

ontwerp

Gratis E-paper
Blunder top 10, kleine en grote ergernissen uit de horeca

Blunder top 10

In dit nieuwe e-paper probeer ik je bewust te maken van iets waar elke ondernemer mee te maken heeft: bedrijfsblindheid.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Veelgestelde vragen terug