Potlood

Hoe richt ik mijn kantoor opnieuw in?

- 31 March 2022 door John van Niftrik -

Als je toe bent aan een nieuw kantoor interieur zou ik je willen adviseren om er vanaf het begin af aan een professional bij te halen. Bij Tribe werken specialisten op het gebied van kantoor inrichting, ze weten alles over interieurs voor moderne kantoren. Skip wat je hebt en begin met een leeg blad, een schone lei en laat je meenemen in de beleving voor een kantoor interieur wat gebaseerd is op het nieuwe werken.

Waar voorheen kantoor personeel, vaak in kleine afgesloten kantoorruimtes, als grijze mussen hun werkzaamheden van 9 tot 5 verrichten, is het moderne kantoor vandaag de dag een omgeving die mensen inspireert. Grote open centrale ruimtes waar mensen elkaar in een soort grand café setting ontmoeten, waar presentaties gegeven kunnen worden of waar je even een goeie kop koffie kunt drinken terwijl je je krantje leest. Aangrenzend verschillende werkplekken, naar ieders behoefte al dan niet akoestisch en visueel gescheiden. Zittend of staand werken, even onderuit op je laptop in een lekkere fauteuil of in een muisstille akoestische conferentieruimte met fijne zachte materialen. Het nieuwe werken vereist een kantoor interieur met het beste uit twee werelden; Het praktische van het oude puur zakelijke kantoor en de beleving die we vaak terugvinden in een horeca interieur. Het nieuw ingerichte kantoor is volgens het biophilic principe ontworpen, met veel daglicht en levend groen, het nieuwe kantoor interieur biedt een gezonde werkomgeving, een plek waar mensen willen werken, waar mensen willen zijn.

Wil jij je kantoor opnieuw inrichten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

terug

Een Kantoor

Opnieuw

Inrichten

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Veelgestelde vragen terug