Van de keuken naar het terras

- 10 May 2016 door Edwin Timmers -

Zo verras je je gasten deze zomer en zorg tevens voor een mooie extra omzet. Kom uit de keuken en ga het terras op. Koop een Big Green Egg, of als je het simpeler wilt houden laat je de plaatselijke smid een mooie stalen bak met een RVS rooster maken waarop je heerlijk kunt grillen.


BBQ en grill gerechten zijn nooit echt helemaal weg geweest, maar deze zomer zijn ze extra HOT. Het mooie is dat het grill proces juist gezien mag worden. Zeg je keuken dan ook even gedag, ga naar buiten en zoek een leuk plaatsje op je terras. Hou het simpel, bied je gasten een bordje gegrild vlees of groenten met een biertje, wijn of water voor een vaste prijs.
Maak een drietal lekkere sauzen en laat dan je gasten maar komen.

Op deze manier zorg je voor een leuke extra omzet en bied je tevens een mooi stukje beleving. Die beleving zit natuurlijk al in de geur en geluiden van gloeiend houtskool van je BBQ, maar je zou nog best iets extra's kunnen toevoegen. Zo kun je wat zinken teilen met ijs neerzetten waar vanuit je je drankjes serveert. Niks geen tapbier, maar gewoon longnecks uit de fles. Zet wat leuke kleurige parasols neer en maak een stapel houtblokken. Als je echt helemaal los wilt gaan nodig je een leuke salsa band uit of een dj. Wedden dat er over je gepraat wordt.

Succes en doe eens gek.
Een fijne avond

terug

BBQ