Potlood

Wat kost een nieuwe horeca inrichting?

- 28 March 2022 door John van Niftrik -

Deze vraag wordt vrijwel altijd in het eerste gesprek gesteld, maar is zonder een goed horeca interieur ontwerp niet te beantwoorden. Want wat kost een auto? Wil je een geavanceerde Tesla of  hou je het simpel en rijdt je liever in een Opel. Kortom, jouw wensen en het bijbehorende horeca interieur ontwerp bepalen de prijs.

Natuurlijk zijn er tal van factoren die medebepalend zijn voor de prijs van een horeca inrichting. Wil je alles spiksplinternieuw? Of neem je genoegen met occasions? Ga je voor een luxe horeca interieur of is jouw stijl meer ongedwongen met veel hergebruik? Bij Tribe kun je voor allebei terecht, we bouwen luxe horeca interieurs voor door de wol geverfde horeca ondernemers, maar zien ook de uitdaging in een horeca inrichting voor startende ondernemers waarbij we al onze creativiteit uit de kast moeten halen om binnen budgetten te kunnen blijven.

Benieuwd wat een nieuw horeca interieur voor jouw zaak kost? Neem vrijblijvend contact met ons op.

terug

Wat kost een

nieuwe

horeca

inrichting

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Veelgestelde vragen terug