Potlood

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt

- 02 June 2024 door John van Niftrik -

Wist je dat een interieur de identiteit van je onderneming kan weerspiegelen? Bij Tribe begrijpen we dat maar al te goed. Wij helpen ondernemingen om hun verhaal te vertellen via hun interieur. Of je nu een horecabedrijf runt, een winkel bezit, of juist leiding geeft op kantoor, wij bruisen van de ideeën voor je. Je interieur kan namelijk pas echt schitteren als het bijdraagt aan je succes. Lijkt je dat wel wat? Lees snel verder.

Ideeën voor een nieuw interieur?
Geen flauw idee waar te beginnen? Geen zorgen, bij Tribe hebben we genoeg inspiratie om jouw interieur om te toveren tot iets wat tot de verbeelding spreekt. Onze designers geloven dat een goed interieur bijdraagt aan het succes van een onderneming en we kunnen niet wachten om jou daarbij te helpen. Welkom in de wereld van interieur design!

Bij Tribe ontwerpen we interieurs waarover gepraat wordt. Punt!
We zijn dan ook geen gewone interieur ontwerpers. We zien onszelf graag als verhalenvertellers. Jouw verhaal, vertaald in een uniek en opvallend interieur. Of je nu een cozy restaurant, een hippe winkel, of een modern kantoor hebt, we maken er een plek van waar je trots op kunt zijn. Klinkt interessant? Blijf lezen voor wat inspiratie.

Bij Tribe wordt het ongewone gewoon.
Het geheim van Tribe? Wij geloven niet in gemiddeld en saai. Wij houden van het ongewone, het verrassende en het eigenzinnige. Want laten we eerlijk zijn: wie wil nu een interieur dat is als alle andere? Wij willen jouw unieke verhaal vertellen, niet het verhaal van een ander. Daarom zijn onze interieurs allesbehalve 'gewoon'. Volgens ons gaat het om dialoog, om opvallen en een verpletterende indruk maken.

Duurzaam bouwen.
Onze eigenzinnigheid reikt echter verder dan creatieve en unieke ontwerpen. Duurzaamheid zit in ons DNA. We maken gebruik van hergebruikt en passen veel circulaire materialen toe in onze ontwerpen. Dat is niet alleen beter voor onze planeet, maar geeft ook een unieke en authentieke look aan onze projecten. Net zo belangrijk, we scheiden netjes ons afval en beloven jou dat we hetzelfde zullen doen in jouw ruimte.

Een community die geeft om haar mensen.
Bij Tribe geloven we dat blije mensen betere resultaten opleveren. Daarom zorgen we goed voor onze eigen stam. We betalen faire prijzen. En omdat we goede afspraken waarderen, kun je erop vertrouwen dat wat we beloven, ook echt gebeurt. Afspraak is afspraak! en je kunt erop rekenen dat onze nterieurs de tand des tijds doorstaan.

Wil je zien hoe we onze visie in praktijk brengen?
Neem gerust zelf een kijkje bij een of meerdere van onze gerealiseerde projecten. Daar zie je precies hoe we ideeën omzetten in interieurs die indruk maken en het gesprek aangaan.

Klaar om de volgende stap te zetten met jouw interieur?
Kom dan langs in onze design studio. Stap in een wereld van inspiratie en ontdek hoe we jouw onderneming een uniek en sprekend interieur kunnen geven.

Heb je meer vragen of ben je klaar voor een verandering?
Neem rechtstreeks contact met ons op via een belletje of stuur ons een mailtje. Samen kijken we hoe we het interieur van jouw onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen.

terug

gewoon

kan

altijd

nog

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu

Tijd voor een kop goeie koffie?

Afspraak Maken

Stuur ons hier je bericht. Dan bekijken we samen, onder het genot van een lekker bakkie troost, hoe we ook voor jou, een interieur kunnen maken waarover gepraat wordt.

Horeca interieur Kantoor interieur Jongerencentrum interieur horeca inrichting Duurzaam interieur Inspiratie voor ondernemers interieur ontwerp interieur designer dutch design interieur design interieur ontwerper terug