caféinterieur

Horeca interieur Café Kerkzicht Nuland

Ruim 2 jaar geleden brandde het befaamde caf? Kerkzicht in Nuland tot op de grond af. In opdracht van pandeigenaar Frans van Keje bedacht en maakte Tribe een volledig duurzaam, hip horeca interieur. De sfeer is helemaal van deze tijd, transparant, kleurrijk en met allemaal duurzame en gerecyclede materialen gemaakt. En het resultaat mag er zijn. Het nieuwe Kerkzicht is nu een horecabedrijf waar je naast een gezellige borrel, geweldig kunt feesten en nu ook op vrijdag, zaterdag en zondag een lekker hapje kunt eten.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>café</span>interieur<br/>

Ruim 2 jaar geleden brandde het befaamde café Kerkzicht in Nuland tot op de grond af. In opdracht van pandeigenaar Frans van Keje bedacht en maakte Tribe een volledig duurzaam, hip horeca interieur. De sfeer is helemaal van deze tijd, transparant, kleurrijk en met allemaal duurzame en gerecyclede materialen gemaakt. En het resultaat mag er zijn. Het nieuwe Kerkzicht is nu een horecabedrijf waar je naast een gezellige borrel, geweldig kunt feesten en nu ook op vrijdag, zaterdag en zondag een lekker hapje kunt eten.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Horeca Inspiratie

Horeca Inspiratie

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project