café interieur

Horeca interieur van café Mout Berkel-Enschot

Voor opdrachtgevers Chrissy en Vic bouwden we al het populaire eetbar Aards. En wanneer het pand van de buren plotseling vrijkomt, dan zie je als jonge horeca ondernemers kansen. De opdracht voor Tribe was een uitdaging; Ontwerp een echt café maar met een moderne twist. Het interieurontwerp toont een schitterende betegelde messing bar met daarboven stoere rvs biertanks en oude biervaten. De vloeren zijn een combinatie van beton en simpel underlayment, de metershoge in het oog springende lambrisering maakten we van volledig circulair hout met subtiele messing details. Materialen als brut staal, gekalkt glas en glanzend tegelwerk doen de rest. De totale setting doet denken aan een heus authentiek bierlokaal, precies datgene wat Chrissy en Vic voor ogen hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>café</span> interieur
skol!

Zonder horeca is een winkelcentrum zo dood als een pier, om die reden was In het spiksplinternieuwe centrum Koningsoord van Berkel-Enschot dringend behoefte aan een echt café. Een plek om elkaar te ontmoeten, een goeie bak koffie te drinken of een biertje te doen. Met de komst van café Mout is aan deze behoefte gehoor gegeven. Bij Mout heb je keuze uit meer dan 100 bieren, er is een mooie kaart om te borrelen of te eten, er is keuze uit een keur van spellen en spelletjes. En ja, het bier smaakt top in deze sfeervolle ambiance.

skol!

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Horeca Inspiratie

Horeca Inspiratie

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project