horecainterieur

Horeca interieur van SNS Expertisecentrum Maastricht

Het lef hebben om echt van de gebaande paden te gaan. Dat is hoe ik het initiatief van de SNS bank in 1 zin zou willen omschrijven. Mensen vrijblijvend in alle opzichten financieel weerbaar maken, is het doel van dit bijzondere project. Dat daarvoor een andere ervaring nodig is dan de huidige bancaire omgeving van de organisatie biedt, werd al snel duidelijk. We besloten het samen dan ook over een totaal nadere boeg te gooien. In de voormalige Sphinx fabriek in Maastricht bouwde het Tribe team samen met haar vaste partners een schitterende laagdrempelige huiselijke omgeving die je aan alles behalve een bank doet denken. Het resultaat is een schitterende, unieke inspirerende plek waar mensen zich op hun gemak voelen en het fijn vinden om elkaar te ontmoeten.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>horeca</span>interieur

Een omgeving die je onderbewustzijn. tevreden stelt. Een ruimte waar je thuis komt, waar je jezelf mag zijn, waar je niet raar wordt aangekeken als je met een vraag komt. Het SNS Expertisecentrum Maastricht geeft je de ruimte! Voor particulieren, ondernemers, boeren, burgers en buitenlui. Voor een lekkere kop koffie en de krant van vandaag, een prima lunch en een innoverend gesprek met een van de medewerkers, of gewoon voor een gezellig praatje met de barman. Kortom hier kom je graag terug.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project