duurzaam gebouwd

Horeca interieur van Lunchroom Puurgondisch den Bosch

In hartje den Bosch bouwde het Tribe team met veel plezier aan een geweldig nieuw horeca concept. Puurgondisch! zo ging het heten, gezond en lekker, lekker en gezond. Een voormalige snackbar toverden we in 4 weken om naar een gezonde plek in de Bossche markt. Waar voorheen de frikandellen het rijk alleen hadden verscheen een hippe, duurzame en helemaal van deze tijd zijnde lunchroom. Opeens kwamen er vanachter de ambachtelijke toonbank gezonde smoothies, The Best Pie In Town, sapjes en andere lekkernijen, allemaal vers gemaakt. Voor het raam maakten we hoge werkplekken met 230V en USB aansluitingen, een lange zitbank en fijne lage tafeltjes om knus aan te zitten in een heerlijke ambachtelijke setting. De Bosschenaren waren ermee in hun nopjes, ze smulden van de lekkernijen en de sfeer. Zodoende zat Puurgondisch vanaf dag 1 tjokvol met Bossche Foodies.

duurzaam <span>gebouwd</span>
RespecT

Maar soms is iets zomaar te mooi om waar te zijn. Zo kwam dit instant succes voor de onderneemster in kwestie als een donderslag bij heldere hemel. Waar 1 parttime medewerkster gepland stond, was daar opeens werk voor 7 fulltime krachten. En zo kwam na een jaar buffelen een besluit dat alleen maar respect verdiend; Zo is het genoeg, ik stop ermee! Van fastfood naar slowfood en weer terug.

RespecT