horecainterieur

Horeca interieur van Lunchroom Puurgondisch den Bosch

In hartje den Bosch bouwde het Tribe team met veel plezier aan een geweldig nieuw horeca concept. Puurgondisch! zo ging het heten, gezond en lekker, lekker en gezond. Een voormalige snackbar toverden we in 4 weken om naar een gezonde plek in de Bossche markt. Waar voorheen de frikandellen het rijk alleen hadden verscheen een hippe, duurzame en helemaal van deze tijd zijnde lunchroom. Opeens kwamen er vanachter de ambachtelijke toonbank gezonde smoothies, The Best Pie In Town, sapjes en andere lekkernijen, allemaal vers gemaakt. Voor het raam maakten we hoge werkplekken met 230V en USB aansluitingen, een lange zitbank en fijne lage tafeltjes om knus aan te zitten in een heerlijke ambachtelijke setting. De Bosschenaren waren ermee in hun nopjes, ze smulden van de lekkernijen en de sfeer. Zodoende zat Puurgondisch vanaf dag 1 tjokvol met Bossche Foodies.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
horeca<span>interieur</span>
RsPcT

Maar soms is iets zomaar te mooi om waar te zijn. Zo kwam dit instant succes voor de onderneemster in kwestie als een donderslag bij heldere hemel. Waar 1 parttime medewerkster gepland stond, was daar opeens werk voor 7 fulltime krachten. En zo kwam na een jaar buffelen een besluit dat alleen maar respect verdiend; Zo is het genoeg, ik stop ermee! Van fastfood naar slowfood en weer terug.

RsPcT

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project