restaurantinterieur

Horeca interieur van restaurant de Pannekoekenbakker Oostkapelle

Als je bijna met je voeten in de zee zit, dan wil je natuurlijk ook een interieur wat een beachy uitstraling heeft. Voor restaurant de Pannekoekenbakker in Oostkapelle maakten we daarom een inrichting of het bij elkaar gejut is. De bar is een boot, door de patrijspoorten kijk je onder water en op de bovenverdieping staat een heuse duikersklok. Bij restaurant de Pannekoekenbakker in Oostkapelle heb je keuze uit meer dan 150 verschillende soorten pannenkoeken. Je vind het restaurant aan de Domburgseweg 75 in Oostkapelle. Smakelijk!

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>restaurant</span>interieur

De Pannekoekenbakker in Oostkapelle is een prima voorbeeld van hoe een interieur met een horeca bedrijf mee kan evolueren. De eigenaars, waar Tribe inmiddels jarenlang een prima verstandhouding mee heeft, hebben bewust gekozen voor een groeimodel waarbij de gasten elk jaar worden verrast. Zo begonnen we ruim 15 jaar geleden met een bar en achterkast en werkten we via het terras door naar een splinternieuwe bovenverdieping en gingen vervolgens weer vrolijk op de begane grond aan het werk. Zo is er in de jaren weinig of niks verspild, hebben we de gasten elk weten te verassen en zijn de kosten overzichtelijk gebleven.

Wij maken interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
Blunder top 10, kleine en grote ergernissen uit de horeca

Blunder top 10

In dit nieuwe e-paper probeer ik je bewust te maken van iets waar elke ondernemer mee te maken heeft: bedrijfsblindheid.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project