restaurantinterieur

Duurzaam horeca interieur van restaurant Djoyn

Na maanden van ontwerpen, brainstormen en tekenen was het net voor de zomer de beurt aan het daadwerkelijk bouwen van een splinternieuw duurzaam horeca concept in den Bosch. Tribe tekende voor het ontwerp en uitvoering van het volledige interieur. Wat een fantastische klus werd het, juist omdat een duurzaam horeca concept ons natuurlijk op het lijf is geschreven. Tribe ontwerpt en bouwt immers al sinds 1992 duurzame horeca interieurs. Toen het restaurant eenmaal onder de naam Djoyn haar deuren aan de Orthenstraat opende, brak er voor de initiatiefnemers een spannende tijd aan. Gasten komen en gingen, het restaurant kreeg veel positieve kritieken, chefs en bediening werkten zich in het zweet en binnen 3 maanden was er zelfs de Green Key Gold waardering.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>restaurant</span>interieur<br/>

Green Key, het keurmerk voor duurzame bedrijven. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Naast een duurzame inrichting kun je denken aan het energie- en waterverbruik, keuzes voor uitsluitend eco schoonmaakproducten en uiteraard groene stroom. Binnen 3 maanden na de opening ontving het restaurant de green-Key gold award. Op greenkey.nl lees je alle duurzame stappen die er te maken zijn om dit certificaat in de wacht te slepen.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
Blunder top 10, kleine en grote ergernissen uit de horeca

Blunder top 10

In dit nieuwe e-paper probeer ik je bewust te maken van iets waar elke ondernemer mee te maken heeft: bedrijfsblindheid.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project