DUURZAAMZONDER
BLA BLA BLA

Duurzaam horeca interieur van restaurant Seasons

Na maanden van ontwerpen, brainstormen en tekenen was het net voor de zomer de beurt aan het daadwerkelijk bouwen van een splinternieuw duurzaam horeca concept in den Bosch. Tribe tekende voor het ontwerp en uitvoering van het volledige interieur. Wat een fantastische klus werd het, juist omdat een duurzaam horeca concept ons natuurlijk op het lijf is geschreven. Tribe ontwerpt en bouwt immers al sinds 1992 duurzame horeca interieurs. Toen het restaurant eenmaal onder de naam Djoyn haar deuren aan de Orthenstraat opende, brak er voor de initiatiefnemers een spannende tijd aan. Gasten komen en gingen, het restaurant kreeg veel positieve kritieken, chefs en bediening werkten zich in het zweet en binnen 3 maanden was er Green Key Gold. Inmiddels wordt het restaurant onder de naam Seasons voortgezet en weten veel gasten het bijzondere concept te vinden en te waarderen. Wij maakten een restaurant met een geweldige uitstraling om trots op te zijn.

<span>DUURZAAM</span>ZONDER<br/>BLA BLA BLA

Green Key, het keurmerk voor duurzame bedrijven. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Naast een duurzame inrichting kun je denken aan het energie- en waterverbruik, keuzes voor uitsluitend eco schoonmaakproducten en uiteraard groene stroom. Binnen 3 maanden na de opening ontving het restaurant de green-Key gold award. Op greenkey.nl lees je alle duurzame stappen die er te maken zijn om dit certificaat in de wacht te slepen.