restaurantinterieur

Horeca interieur van restaurant Promessa Eersel

Van een hypermodern, naar een echt RAW interieur. Zo zou je de nieuwe stijl van Restaurant & Foodbar Promessa in Eersel het best kunnen omschrijven. Tribe maakte wederom het interieurontwerp en produceerde de nieuwe inrichting en inventaris. Een mooie uitdaging om een warme moderne inrichting te maken zonder het klassieke karakter van het pand kwijt te raken. Alle kunst werd in eigen huis door chef Marc Dijkstra zelf vervaardigd. Restaurant PromessaMarkt 3-5 Eersel 0497-530 510

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>restaurant</span>interieur

Food is Art, deze slogan bedacht ik jaren geleden voor Restaurant Promessa. Het zou een mooi verhaal worden. Destijds verbouwden we het klassieke 8-zaligheden om tot een, voor die tijd, ultramodern restaurant. De vuurrode gestoffeerde kubus-stoelen die ik ervoor had ontworpen waren nergens verkrijgbaar, dus maakte we ze zelf. Een gouden greep bleek achteraf, want deze stoelen werden de 'talk of the town'. You love it, or you hate it! 100% beleving door 100 eigenwijze rode stoelen. Met de Slogan Food is Art maakten we het juiste statement die menig critici de mond snoerden. Want wat is eenmaal zitcomfort als je the Place To Be bent.

Wij maken interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project