theaterinterieur

Horeca interieur van foyer en restaurant Theater Orpheus Apeldoorn

In de zomer van 2017 realiseerden we deel 1 van de totale make-over van Orpheus, een van de grootste theaters in Nederland. In de maanden ervoor was het Tribe team druk met het ontwerpen van nieuwe meubels, bars, balies, roomdeviders, wandafwerking, plafonds, verlichting. Deze bijzondere klus betrof namelijk het hele interieur en complete inventaris. Tribe wist de door het mt uitgeschreven pitch te winnen op originaliteit en creativiteit. Al tijdens de ontwerpfase besloten we ver weg te blijven van de geijkte standaard inrichting. Dus bedachten we een interieur wat het uit 1965 stammende gebouw op het lijf geschreven was. We borduurden door op de architectuur van destijds en bedachten een tijdloze inrichting met een wauw factor. Wat een prachtige klus en fantastische opdrachtgever, dat mag gezegd worden. Op dit moment bouwen we opnieuw aan deel 2.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>theater</span>interieur

Zaken vanuit een ander perspectief bekijken heeft ons in de afgelopen 25 jaar geen windeieren gelegd. Natuurlijk waren er ook opdrachtgevers die juist om deze reden een samenwerking niet zagen zitten, maar in het geval van Orpheus waren de woorden van Directeur Meta Neeleman letterlijk; "Wij zijn op zoek naar een beetje een vreemde eend in de bijt in theaterland". Met Tribe hebben we deze eend geloof ik wel gevonden.

Wij maken interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
Blunder top 10, kleine en grote ergernissen uit de horeca

Blunder top 10

In dit nieuwe e-paper probeer ik je bewust te maken van iets waar elke ondernemer mee te maken heeft: bedrijfsblindheid.

Download nu
Vorig Horeca Interieur Project Overzicht Horeca interieur projecten Volgend Horeca Interieur Project