kantoorinterieur

Kantoor interieur van BM Finance Breda

Hoe een kleine ruimte groots kan zijn. In Breda bouwde het Tribe team voor de mensen van BM Finance een inspirerende werkomgeving. Laat de cijfers voor je werken, is de slogan van BM Finance. Dat een minimum aan vierkante meters toch een mooi cijfer oplevert is bij deze bewezen. Het aanvankelijk harde geluid wisten we te dempen we met gepersonaliseerde zwart wit prints op akoestisch materiaal. De gordijnen hebben een dubbele functie, voor een deel geluiddempend, voor een deel decoratief.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>kantoor</span>interieur

Van groot naar klein is altijd lastig. Toch is er een prima manier om supersnel te wennen aan minder meters. Gewoonweg door het interieur echt vet te maken. Directeur van Bakel en zijn medewerkers hadden dan ook geen enkele moeite om te wennen aan hun nieuwe werkplekken.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Horeca Inspiratie

Horeca Inspiratie

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Kantoor Interieur Project Overzicht Kantoor interieur projecten Volgend Kantoor Interieur Project