Kantoor interieur

Kantoor interieur van Boskamp & Willems Eindhoven

Voor advocaten kantoor Boskamp & Willems ontwierpen we in het verleden al meerdere multifunctionele ruimtes in het bestaande pand in Eindhoven. Nu, na ruim 25 jaar intensief gebruik, was het complete kantoor interieur toe aan een drastische make-over. Om een duurzaam interieur mogelijk te maken hebben we naar manieren gezocht om zoveel mogelijk impact te maken terwijl de structuur van het gebouw behouden werd. Het 4 verdiepingen tellende gebouw hebben we zodoende per laag aangepakt, medewerkers tijdelijk verhuizen, die laag strippen, opnieuw opbouwen en weer terug verhuizen. Het werd een innoverende klus waar we van zowel medewerkers als opdrachtgever veel flexibiliteit nodig hadden én gekregen hebben. Het resultaat mag er dan ook wezen. Een modern kantoor interieur met een Eindhovens tintje.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>Kantoor</span> interieur
RCHT

In een zakelijk kantoor interieur mag een kleine twist niet ontbreken. Daarom ontwierpen we wanden met grafische prints, knalgele vloeren en tegels in de toiletten en een opvallende Latijnse tekst op de wand tegenover de wachtruimte, die ervoor zorgt dat erover gepraat wordt. "De internis non iudicat praetor" Mocht je ooit eens juridische bijstand van Boskamp & Willems kunnen gebruiken, vraag er dan gerust eens naar.

RCHT

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu
Vorig Kantoor Interieur Project Overzicht Kantoor interieur projecten Volgend Kantoor Interieur Project