kantoorinterieur

Kantoor interieur van Bouwbedrijf Hoedemakers Rosmalen

Bedenk een duurzaam, origineel interieur waarbij ons thema Bouwen = Beleven goed tot zijn recht komt. Dat was eenvoudigweg de opdracht van de directie van Bouwbedrijf Hoedemakers uit Rosmalen. Nog niet zo simpel omdat het hier natuurlijk een collega-bouwer betrof die prima op de hoogte is van datgeen er in de markt te koop is. Toch wist het Tribe team met een onconventioneel ontwerp de opdracht binnen te slepen. Deels door hergebruik en duurzame materialen toe te passen, anderzijds door het bedrijf in staat te stellen bepaalde zaken in eigen huis uit te voeren. Het werd een innoverend project waarbij het resultaat er mag wezen.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>kantoor</span>interieur

Een groene bouwer moet groen denken en doen. Naast onze meubels van gerecycled leder en circulair kozijnhout, kozen we voor een levensgrote boom in de entree. Door de glazen pui komt genoeg daglicht om zich prachtig te laten filteren door de duizenden groene blaadjes van de Hoedemakers boom. Wacht je als bezoeker even op je afspraak, dan zit je er geweldig fijn met een heerlijke kop fairtrade koffie.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Het verschil maken met je interieur

Het verschil maken met je interieur

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Kantoor Interieur Project Overzicht Kantoor interieur projecten Volgend Kantoor Interieur Project