kantoorinterieur

Kantoor interieur van Circa 2 in Megen

Op deze eeuwenoude plek in het historische Vestingstadje Megen bouwde het Tribe team een creatieve werkplek voor de onderneming van vriend Rob Nelissen. Zet circa 2 creatieve duizendpoten bij elkaar en zie hier het resultaat. Het interieur verteld het verhaal van het voormalige kosthuis, pal in de schaduw van de franciscanenbroeders, omringd door geklater op de keien, met om de hoek de meanderende Maas.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>kantoor</span>interieur

In de loop der jaren, het bouwwerk stamt namelijk uit begin 19e eeuw, was er nogal wat ge- en vertimmerd aan het pand in de Kloosterstraat. Daarom ontdeden we het pand eerst van zijn overtollige jas en gebruikten we de vrijgekomen materialen om een prachtig interieur mee te bouwen. oude plafonds werden spreektafels, voorzetwanden dressoirs en van balklagen maakten we een fraaie bar. Gevolg, een uiterst inspirerende werkplek voor Rob en zijn medewerkers.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
Blunder top 10, kleine en grote ergernissen uit de horeca

Blunder top 10

In dit nieuwe e-paper probeer ik je bewust te maken van iets waar elke ondernemer mee te maken heeft: bedrijfsblindheid.

Download nu
Vorig Kantoor Interieur Project Overzicht Kantoor interieur projecten Volgend Kantoor Interieur Project