kantoorinterieur

Kantoor interieur van de Ruimte Groningen

Hoe geef je mensen de ruimte om financieel weerbaar te worden? Dit initiatief leidde in winkelcentrum de Paddepoel Groningen tot een prachtige samenwerking tussen de studenten van WIJS en de SNS bank. Tribe bouwde een duurzaam interieur, een laagdrempelige ruimte die je aan alles behalve een bank doet denken. Het resultaat is een schitterende, unieke inspirerende plek waar mensen zich op hun gemak voelen en het fijn vinden om elkaar te ontmoeten. Bij de Ruimte in Groningen kan iedereen terecht voor gewoon een goed gesprek en een lekkere kop koffie. En als je bijvoorbeeld moeite hebt om wijs te worden in de digitale doolhof, dan helpt iemand je vrijblijvend op weg.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>kantoor</span>interieur

Een omgeving die je onderbewustzijn tevreden stelt. De ruimte is een plek waar je thuis komt, waar je jezelf mag zijn, waar je niet raar wordt aangekeken als je met een vraag komt. De Ruimte Groningen biedt ruimte! Dichtbij, voor mensen uit de buurt. Voor een lekkere kop koffie en de krant van vandaag, een goed gesprek en een helpende hand van een SNS medewerker of student van WIJS. Kortom hier kom je graag terug.

Wij maken interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
Blunder top 10, kleine en grote ergernissen uit de horeca

Blunder top 10

In dit nieuwe e-paper probeer ik je bewust te maken van iets waar elke ondernemer mee te maken heeft: bedrijfsblindheid.

Download nu
Vorig Kantoor Interieur Project Overzicht Kantoor interieur projecten Volgend Kantoor Interieur Project