kantoorinterieur

Kantoor interieur van SNS Expertisecentrum Groningen

Hoe geef je mensen de ruimte om financieel weerbaar te worden? Dit initiatief leidde in winkelcentrum de Paddepoel Groningen tot een prachtig Kantoor interieur van het SNS Expertisecentrum. Tribe bouwde het interieur bovendien volledig duurzaam, het resultaat is een laagdrempelige ruimte die je aan alles behalve een bank doet denken. SNS Expertisecentrum is een schitterende, unieke inspirerende plek waar mensen zich op hun gemak voelen en het fijn vinden om elkaar te ontmoeten. Op deze plek kan iedereen terecht voor gewoon een goed gesprek en een lekkere kop koffie. En als je bijvoorbeeld moeite hebt om wijs te worden in de digitale doolhof, dan helpt iemand je vrijblijvend op weg.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>kantoor</span>interieur

Een omgeving die je onderbewustzijn tevreden stelt. Het SNS Expertisecentrum in Groningen is een plek waar je thuis komt, waar je jezelf mag zijn, waar je niet raar wordt aangekeken als je met een vraag komt. Het SNS Expertisecentrum Groningen biedt ruimte! Dichtbij, voor mensen uit de buurt. Voor een lekkere kop koffie en de krant van vandaag, een goed gesprek en een helpende hand van een SNS medewerker. Kortom hier kom je graag terug.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Horeca Inspiratie

Horeca Inspiratie

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Kantoor Interieur Project Overzicht Kantoor interieur projecten Volgend Kantoor Interieur Project