kantoorinterieur

Kantoor interieur van Faber OV Oss

Wij schrijven hier van die dikke boeken, zei dhr. Faber in ons eerste gesprek, da's onze specialiteit. Een kantoor inrichten is dan net weer iets anders. Mooi, want dat is nou juist de specialiteit van Tribe. Bij Faber maakten we een heerlijk ongedwongen kantoorinterieur met een knipoog naar de horeca. Een echte bar is dan ook het centrale pronkstuk. De werkplekken zijn zakelijk en tegelijkertijd sfeervol. Massieve tafels van gebruikt hout en speels gestoffeerde stoelen. Een mooie combinatie met de metershoge foto van een Zuid-Amerikaans tafereel wat dhr. Faber zelf fotografeerde.interieur fotografie: Dorote van der Heijden Fotografie

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>kantoor</span>interieur<span>

'Het is altijd een jongensdroom geweest om een eigen cafeetje te hebben' Met de inrichting van het nieuwe kantoor van de firma Faber lijkt deze lang gekoesterde wens van Fabers directeur toch nog in vervulling te gaan. Want wat is er nou leuker dan een kantoor in te richten met een echte bar en een heuse tap. Voor een altijd ongedwongen sfeer, of een borrel na vijven. Het kantoor van Faber is na de metamorfose een geweldig sfeervolle werkplek geworden.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
Blunder top 10, kleine en grote ergernissen uit de horeca

Blunder top 10

In dit nieuwe e-paper probeer ik je bewust te maken van iets waar elke ondernemer mee te maken heeft: bedrijfsblindheid.

Download nu
Vorig Kantoor Interieur Project Overzicht Kantoor interieur projecten Volgend Kantoor Interieur Project