Kantoor interieur

Kantoor interieur van Homeij den Bosch

In dit bijzondere geval spraken de opdrachtgevers de wens uit om zelf een significante bijdrage te leveren aan het fysieke maakproces van het interieur. Met aandacht en de juiste drive zou dat ons moeten lukken, zo stelden we. Tribe ontwierp daarop de compleet nieuwe homebase van Homeij in den Bosch. Met behulp van onze vaste partners is het gezamenlijke bouwteam erin geslaagd om de beoogde sfeer en beleving van het interieur ontwerp uitstekend tot zijn recht te laten komen. Het kantoor interieur van Homeij is licht, creatief, rouw met een rafelrandje en helemaal van deze tijd. Op de begane grond vind je een centrale bar, plekken om te overleggen en een stukje display ruimte. De 1e en 2e verdieping van het kantoor interieur herbergen voldoende inspirerende werkplekken, akoestische overlegplekken, belcellen en zelfs een klein Homeij museum. Het Homeij hoofdkantoor is dan ook met recht de nieuwe Homebase.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>Kantoor</span> interieur
SH@RP

Mates in business, de slogan van Homeij. Al meer dan 50 jaar de toonaangevende leverancier op het gebied van , naar eigen zeggen, Tools For Life! Van een geweldig in de hand liggend A-merk koksmes tot survival lool. Je vind het in het uitgebreide assoritment van Homeij. Tribe ontwierp de compleet nieuwe Homebase en en passent ook nog de stand en deed een duit in het zakje op het gebied van communicatie en kekke uitstraling.

SH@RP

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-book
Horeca Inspiratie

Horeca Inspiratie

In dit boek krijg je volop Tips & Tricks om van je bestaande interieur the Place to Be te maken. Het boek is rijk geillustreerd en bevat eveneens handige kleur en materiaaladviezen.

Download nu
Vorig Kantoor Interieur Project Overzicht Kantoor interieur projecten Volgend Kantoor Interieur Project