kantoorinterieur

Kantoor interieur van If Technology Arnhem

In Arnhem verzorgde Tribe voor If technology het complete kantoorinterieur. Het 3 lagen tellende gebouw van maar liefst 3X600 m2 richtten we volledig duurzaam en modulair in.Fris en modern vormgegeven en met de nodige inbreng van de werknemers van If.De levensgrote fotoprints zijn namelijk allemaal door het If personeel gefotografeerd en uitgezocht, zo krijgt elke werkplek een stukje eigen identiteit. Een geweldig leuke klus voor de mensen van Tribe. interieur fotografie: Dorote van der Heijden Fotografie

Neem contact opinterieurbouwer contacteren
<span>kantoor</span>interieur<br/>

Als je organisatie zich bezighoudt met duurzame energie, dan wil je natuurlijk ook een duurzame werkplek. En toen de voormalige kantoorvilla dan toch echt te klein werd bouwden zagen we onze kans schoon en gingen ervoor. Alle toegepaste materialen in het nieuwe kantoorpand hebben het FSC keurmerk en we hergebruikten we een groot gedeelte van de bestaande inrichting. Het resultaat mag er zijn, een sfeervolle kantoortuin met semi open duurzame werkplekken. Het voelt goed in Arnhem.

Wij ontwerpen interieurs waarover gepraat wordt!

Wij bedenken interieurconcepten voor horecabedrijven, interieurs voor kantoren, inrichting voor jongerencentra, theaters en overheidsgebouwen. We geven vorm aan jouw identiteit en helpen je om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom jouw website, geven kleuradvies, helpen bij de keuze van je meubels, verzorgen de interieurstyling en ontwerpen, bouwen of verbouwen het volledige interieur van je zaak. Neem even contact met ons op en we plannen een dagje in om het over jouw zaak te hebben.

Neem contact opinterieurbouwer contacteren

Gratis E-paper
10 tips voor een Top interieur

10 tips voor een top interieur

In dit e-book geef ik je 10 superhandige & budgetvriendelijke tips om je interieur nog voor de zomer een flinke opkikker te geven.

Download nu
Vorig Kantoor Interieur Project Overzicht Kantoor interieur projecten Volgend Kantoor Interieur Project